Followers

Friday, July 31, 2009

Award Dari Miss Zafiranabilah n Arien

thanks to u....sukanya.....



kadang kala perlu menangis tetapi air mata ni xbisa mengeluarkan air mata..ku telan juga seribu perasaan dalam jiwa.tetapi hati sering lemah mengigatkan segala luka yg lara..sakitnya mmg terasa..hembusan nafas mcm perlahan kerana emosi jiwa dan mental tidak lagi seiring mengimbangi segala sifat rasional ku...kebuntuan menghantui diri membuat diriku serba serbi xjadi..pikiran terus melayang akhirnya ku eksident di kelana jaya mlm td...entah knape bila da tjadi baru la kuterasa diri ni benar2 melayang jauh..tp pikiran ku masa tu xde pun nk berhenti..terus je jalan sampaila rumah baru tgok ape yg ad kesan di keretaku...ade parut itam di bumper depan..ahhh begitu juga la parut yg sgt dlm dhatiku sekarang.........

award kedua datang dari miss arien...
sangat cntik..dia buat sendiri utk kawan2 yg paling dia kasihi...mmg cntik..3 bunga ros merah mewarnai malam gelapku...moga ku tak kaku..bila sedarkn diri merah ini bertukar diri ku bsemangat waja..lupakn yg duka..bagun dari sengsara utk bina bahagia..

10 comments:

SasHa Lee said...

kawan2 mu senantiasa akan menghiburkan ati lara kamu vb..we are all wish u happy again.. sha pun sebenarnye ke arah2 kesitu gak..ermm..

Senyum2 sokmo k..;)

VirginBitter said...

munkin ni namanya proses trnsformasi diri kot..sukar juga tp ni la yg perlu dlakukn..berat ati tp nk buat mcm mane..senyum sokmo je la

nabilah_2908 said...

mcm mn boleh xcdnt VB...??
Vb ok kan..?

take care ya...always..always..and always..

VirginBitter said...

da nk terjadi..tu yg redha je..VB sihat je..thanks ya ambik berat..ari ni semua xjadi..dok umah tido je...

aRien de GreaT said...

VB..bg arien..VB seorang yg kuat sbb wlupun dalam keadaan berduka cmni..u still keep on writing..so, 4 sure insyaAllah, u can heal from d deep wound in ur heart, tpi, it couldnt b heal without doa dan pasrah padaNya..insyaAllah..mcm arien penah ckap..mesti ada sesuatu yg lebih baik menunggu VB..

arien tau..msti ade yg akn cakp "eleh arien, ko ckp senang la.." ye, mgkin mudah bg arien ckap, tpi percaya la VB, setiap sesuatu kesusahan tu, pasti akn disusuli dengan sesuatu yg memudahkan..insyaALLAH..

VirginBitter said...

ya thanks arien..rasenya ape yg dkatakan tu mmg sgt berguna..vb mmg buat bnda tu semua,,think positif kerena apa yg terjadi semua ni adalah dugaan dr ilahi..kuat n tabah membuatkn kita smakin matang dlm kehidupan ni..semua yg terjadi sentiasa ada hikmahnya..

emilyrockz said...

oh incik VB.
jangan risau. jangan rasa sedih.
life anda sangat valuable untuk di wasted.

hope slalu ingat yang Tuhan ada something yang mega tuk cover all the pains yang umat dia rasa.

"He wont uji kita if kita tak mampu tuk hadapi ujian-Nya"


*sori nyebok out of sudden. ;p*

VirginBitter said...

it ok emily..thanks a lot..tuhan mmg tahu apa yg patut tjadi right ke atas kita..dia pun tahu ape yg akan kita dpt dr setiap ujian yg dberikn ke atas kita...so i must pray 4 my peaceful my life...

:: puteri_katak :: said...

vb..setiap menda yg berlaku ada sebab & hikmahnya...
mmg ia saket... tp lambat laun..
kita akan sedar sisi cerahnya...
ia beri kita pengalaman...
ia beri kita makna kehidupan...

kembali tersenyum ya..:)

mizz saifa said...

vb ada prob yer.. dah lama x jenguk kat sini.. rupanya dia tgh bersedih.. tau dah terlambat, tp saya harap sekarang ni vb dah ok..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...