Followers

Saturday, August 1, 2009

2nd Award Utk VirginBitter Frenz

Ari ni beta berbesar hati mencreate a new award for all beta punya kawan2 yg sudi menjadi tulang belakang beta selama ini.. jatuh bangunnya beta bersama kamu semua..sebab itu award ini dcipta semperna jasa baik kawa2 beta yg xputus2 memberi sokongan,bimbingan,buah tangan,sala ziarah ke laman blog beta....moga dgn award ini..persahabatan kita semua mcm satu keluarga...beta rase mcm nk create satu connetion mcm kita kwn2 leh bjumpa dlm satu majlis suai kenai..wat tornament game ke sesama kita..beta cuma suggest je..kalu kawan2 ada idea beta sgt berbesar ati sgt2.....

10 comments:

nabilah_2908 said...

hye VB...
thnks 4 the awrd...nnti sy tyngkn kt APH yupp..pasal progrm suai kenal tu...ok gak..mcm besh jer...huhu.. :)

VirginBitter said...

tu la..ni yg nk tgok berapa ramai yg minat..puasa nk dekat..buat majlis berbuka puasa ke pun best...nanti kita deal

tangan hitam said...

rajin tul ko buat award ya ni yg ke 2. bila ko buat yg ke 3 bgi kat aku nti aku pakukan dkt blog hahaha..

VirginBitter said...

haha xleh la buat selalu..nanti award ni da byk sgt ilang la rasa perasaan award tu..hehe..xpe ia bermusim...

SasHa Lee said...

Vb..patik menerima penghargaan/award kamu ngn gumbira sekali..hehehe..tantiuuu..;))

**kamu pun jadi laa besh follower ku yark;P

aRien de GreaT said...

cadanagan tuan hamba sangat2 la beta setuju,,blh la kita mengertkan silaturrahim..ahakksss.. :)

aby said...

waaa...rajinnya dia bg award kat org. thanx!!

emilyrockz said...

uhuu~~ my first award tu..
haha. nggak pernah dpt award dong..
makasih ya~

/me br start blogging ni.. =)

mizz saifa said...

yeaaaaaaa... dapat award agi.. kamu mmg d best!!

lalink7 said...

nice la award..dah collect dah..tq

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...