Followers

Thursday, August 6, 2009

IPhone Utk Anda...Percuma Jom Join


Hari ni VB nak kongsi sama2 satu peraduan I Love Malaysia semperna bulan kemerdekaan yg tak lama lagi...so the grandprize dia sebuah IPHONE 3G...sape xnak oi..easy je nk masuk contest ni..meh VB bagi instruction..just click je kat VB punya blog belah kanan page ada gmbar i love malaysia..klik je dan akan terus ke webpage peraduan I Love Malaysia....isi je form di bawah dan jangan lupa REFERRER EMAIL TU DARI MANA ANDA DAPAT TAHU PERADUAN NI...


SO KENA LA TAIP EMAIL NI...

virginbitter@yahoo.com

*kena letak email ni sbb ia automatik link dari mana korang dapat tahu contest ni. so kalu selain email ni mengakibatkan pemohonan anda terbatal..ni syarat yg telah di tetapkan...harap di beri perhatian...

KALU MUSKIL JUGA TGOK CONTOH DBWH NI....


SELEPAS TU.....

Check email anda n tekan link utk dapatkan code utk paste kan ke dalam blog korang..so utk berpeluang menang i phone ni kena la suruh kwn2 lain jadikn preferrer email anda sbgai preffer email diorg....

so good luck...



6 comments:

aRien de GreaT said...

heheh..nk join la..tpi ajrkan lebih lnjut leh tak vb..xfham..huhu :)

IxoR@ said...

kelihatan seperti menarik tu....

ada kesempatan nk cuba la....

;D

nabilah_2908 said...

hehe..VB pun join juga yer...bgus..bgus..
ok..wish u best of luck...mari kita tgk siapa yg kena... ;)

SasHa Lee said...

nak buek ker tak nak erkk..hehe..tapi sangat tertarik ngn hadiah nyer..;P

nahdatulizah said...

Izah da join da....

Nanti kalo VB dapat iphone tu leh la share...huhuhu...

VirginBitter said...

ehh rezeki org sapa yg tahu..betulkn..so xpela kita mencuba nasib..kalu kwn2 vb yg menang bgtau vb tau...hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...