Followers

Saturday, August 15, 2009

Perasmian Blog Home Made Chocolate Family VB

Hari ini VB nk bagitau kepada kawan2 blog vb yg ari ini kakak VB ade melancarkan blog bisness beliau...so kepada peminat coklat handmade mcm vb ni..boleh la melawati blok kakak VB...mmg xrugi la..harga pun berpatutan utk org yg baru nk cuba...sebenarnya ade lagi byk resepi cuma memandangkn blog ni pun baru je dilancarkan..ia akan di update dari ke hari....so ni blog kakak vb....g tau...VB jamin mesti suka punya sbb pakaging cntik mcm VB gak..hahahaha


http://chocofeachocolat.blogspot.com/

8 comments:

IxoR@ said...

Wah...sounds good.

Nanti VB buat post jenis2 chocolate yg ada....walaupun bukan peminat chocolate tapi Ixora suka jamu mata....hihihi

:D

VirginBitter said...

baik..nanti ixora dtgla kat blog kakak vb tu...ade byk lg ...

lili11 said...

Worait!! Akan ku konar ke sana. Ikut bau coklat ... Yummy!!

Precious weblog 1malaysia

aRien de GreaT said...

wah..ni best nih..VB nk kawen nnti sng le ek..blh amek je chocolate kt akk bt hntran..packaging pun cun :)

minTanG_teLip2 said...

cekeLet . .Yum2 . . .

eyfagroove said...

nyam2...ceklat 1!!

haniey said...

wah...sedapnye choc!!
bile vb nak bagi free ni??
anggap jela bagi utk adiah konvo..
hehehe

mizz saifa said...

nampak cantik n sedap... nyummy...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...