Followers

Tuesday, July 14, 2009

Musim Award


Hari ni beta sebagai owner blog ni sangat berbesar hati untuk memberi award kepada sesiapa sahaja yg telah melawati blog ni..terima kasih banyak2..moga blog ni sentiasa di sisi tuan2.dan puan2 sekalian...so this the guideline yg perlu dpatuhi kepada sesiapa yg inginkn award ini....just follow the insruction di bawah ni..selamat berjaya......

1. letakkan logo award ini ke blog anda.
2. anugerahkan award ini kepada 10 blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
3. pastikan anda menyatakan penghargaan ini melalui 'backlink' dengan blog yang anda anggap paling memberikan inspirasi dan mesra dari blog anda.
4. informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
5. berbagi cinta & sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini.

penerima award utk masa ni:-

*miss saifa
*miss haniey
*miss nabila2908
*miss lalink7
*miss AbyRad
*Tangan Hitam
*miss mira
*miss jai
*miss siti
*miss siti Saripah
*miss Alesyahana
*miss Arien
*Jay Damien

11 comments:

nabilah_2908 said...

yeah..dpt awrd...hehe...thnks... :)

mizz saifa said...

cool award.. design sendiri yee.. tq3.. suka sgt dpt award..

lalink7 said...

berbagi cinta dan sayang?
dalam maksud nye tuan tanah..
heheheh~

VirginBitter said...

nabila-this award mmg ditujukan kepada
teman2 blog yg xputus2 beri yg terbaik
utk lebih berkarya....

miss saifa-design ni direka khas buat teman2..
next time akan create yg lg baik
insyallah..

lalink7- its mean berbagi cinta n syg antara
sahabat tiada batasanya..tiada
terlarang kalu djaga batasnya...hehe

meera said...

thanks yer awk for this award...

VirginBitter said...

same2 miss meera...moga sukses selalu dgn ape yg dbuat..

cheguct said...

thanks 4 the Award..

aRien de GreaT said...

dear..again thanks yer..me ni bru berblogging..suprisingly got award from u..sure la sonok kan..k..thanks.. :) (hepi mode)

aby said...

thanx 4 da' award. Award je ke? blanje mkn xde?? top up ke..hehe..

VirginBitter said...

haha wat mase ni award je la..mane la tau ade budget yg beso..kita leh hndle satu gathering bdk2 blog je ke...ok tak...so sekarg ni sesi kenal kenalan..hehe..so keep intouch 4 all my frenz...

KeLuBi SeMaN said...

abyyyy i lap uuuuuuuuuuuuu muahahahahha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...